Min start i bloggermiljøet

Grunden til at starte denne blog var primært for at komme ud med nogle tanker om mit eget liv og for at give de interesserede et indblik i hvordan det er at være afrikaner i Danmark hvor kulturer mødes på kryds og tværs. En af de andre grunde til at starte var også på anbefaling fra nogle af mine nærmest venner. Jeg har et par bekendte som selv blogger og som gør det super godt. En af dem er min nære veninde, Maria, som har hjemmesiden under navnet Small & Large, hvor hun skriver en masse spændende ting om sit eget liv. Marias blog på www.smalllarge.com har givet mig god inspiration sammen med nogle af de andre mennesker jeg har mødt igennem bloggermiljøet.

Vi mødes i ny og næ folk fra miljøet til at snakke om alt imellem himmel og jord, hvor vi blandt andet giver feedback til hvad vi har skrevet siden vi sidst har mødtes. Det er en super god måde at motivere sig selv på og også noget der giver mig nogle værktøjer til hvordan jeg skriver og udvikler mig. Det giver nogle gode værktøjer og inspiration som kan hjælpe på det hele. Det kan måske ikke ses så meget endnu, men jeg håber da at det vil kunne ses en dag og jeg bestræber mig på at forbedre siden og mine skriftlige evner så meget som muligt, så jeg kan få siden her gjort så spændende som muligt så den er interessant for mine læsere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *