Mit liv med sport

cricketDa jeg boede i Zimbabwe dyrkede jeg en del sport og gik op i en masse forskellige sportsgrene. Den mest spillede og sete sport i landet er cricket, hvilket er meget typisk for en del lande i Afrika. Jeg er selv ihærdig cricket-spiller og var lidt bange dengang jeg flyttede til Danmark at det ville være svært at fortsætte med at spille da sporten ikke er så populær her i landet.

Min bekymring var heldigvis uberettiget og jeg fandt heldigvis en klub på Nørrebro hvor jeg nu spiller cricket sammen med en masse folk fra andre kulturer. Det er en super sjov klub og vi har et godt socialt sammenhold. Niveauet er ikke helt det samme som i hjemlandet, men det gør absolut intet noget når vi har det så godt som vi har det. Det er igennem klubben at jeg har skabt en del af det netværk jeg har nu og det har i den grad hjulpet mig i at falde til her.

Ud over cricket, så går jeg også meget op i Rugby. Jeg er ikke selv en fantastisk rugby-spiller, men nyder dog spillet meget og har også spillet det en del igennem årene. Også det var jeg så heldig at finde en klub og spiller med en masse andre passionerede fans af sporten. Ud over at spille det så er der heldigvis også nogle britiske pubs rundt omkring i byen som viser sporten, hvilket de også gør med cricket i ny og næ, så jeg kan nyde spillet over en kold øl, som er super hyggeligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *